Kitegirls Netherlands en Outbound Kitetravel slaan de handen ineen voor een “Learn to Fly” clinic (ladies only)!

Wat? Learn to Fly clinic
Waar? IJmuiderslag (bij Apex Adventures)
Wanneer? Voor de clinic hanteren we een minimum van 18 knopen en een maximum van 25 knopen.

Data? Het windraam:
9 okt – 16:00 – 18:00
16 okt – 16:00 – 18:00
19 okt – 13:00 – 15:00 of 15:00 – 17:00
20 okt – 13:00 – 15:00 of 15:00 – 17:00

De clinic gaat door op de eerst genoemde data waarop de voorspellingen goed genoeg zijn. JE HOORT DIT UITERLIJK 24 uur van tevoren.

Kosten? € 30,- per persoon (contant & gepast betalen op locatie)
Max. aantal deelnemers? 8
Programma? Coaching (2 uur)

Voor wie?
Jij vaart inmiddels steady heen en weer (upwind) en bent gewend aan varen op zee. Je maakt af en toe per ongeluk een sprongetje en wilt deze nu bewust gaan maken en ook gaan landen. Jij ziet jezelf al afzetten op een mooie golf en de hoogte in gaan… 😉

Door wie?
Deze clinic wordt gegeven door Eva Krul (Outbound Kitetravel) en Linda van Lakwijk (Kitegirls Netherlands). Als het maar een beetje waait proberen ze hun agenda vrij te plannen om het water op te gaan. Je kunt dan ook wel zeggen dat ze totally hooked zijn. Ze delen hun passie graag met andere meiden en vinden het leuk om dames op het water een stap verder te helpen. Dit is de eerste clinic die door Outbound Kitetravel en Kitegirls Netherlands samen wordt gegeven en is het begin van een mooie samenwerking.

Inschrijven?
Zin in en kan jij op de genoemde data? Stuur een e-mail naar info@kitegirlsnetherlands.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en niveau.

We hebben plek voor maximaal 8 dames en hanteren daarom het principe first come first served. Ben je net te laat? Dan plaatsen we je (op volgorde van inschrijven) op de wachtlijst. Er is altijd een kans dat er iemand afvalt.

Als je je inschrijft ga je akkoord met de voorwaarden rondom privacy en de algemene voorwaarden van de betrokken partijen. Dit event is een open initiatief. Deelname is op eigen risico.