Header Kitegirls Netherlands

Kitegirls Netherlands is de community voor kitesurfende meiden in Nederland. We streven ernaar om meiden met elkaar te verbinden door middel van het organiseren van borrels, events, clinics, etc. Maar vooral ook om elkaar te helpen door het geven van antwoorden op vragen van dames en tips & tricks.

Tegelijkertijd komen we op voor de vrouwen in de kitesurf scene. Waarom zijn grote wedstrijden als Red Bull King of the Air enkel voor mannen? Waarom zijn de meeste kitesurf-producten ontworpen voor en door mannen? Het wordt tijd dat hier verandering in komt en dames ook gezien worden.

Aangezien ik zelf kitesurf en dit dagelijks zie gebeuren werd het tijd om een plek voor dames te creëren. Een plek waar dames elkaar kunnen helpen, kunnen afspreken en antwoord kunnen geven op elkaars (soms gênante) vragen. Een plek waar geen antwoord fout is… tenzij je iemand aanraadt om met een 12m te gaan kitesurfen in 30 knopen.

Vanuit die gedachte is de community Kitegirls Netherlands opgezet. Het motto in deze community is “doe maar gewoon…”. Een community waar geen vraag te gek is en waar de dames voor elkaar klaar staan, op én naast het water.

Kitegirls Netherlands organiseert eens in de paar maanden een gezellige meet up / get together waar de dames elkaar kunnen ontmoeten. Dit kan in de vorm van een hapje + drankje maar ook een Ladies Day met clinics, mogelijkheid om kites te testen, bikini’s en accessoires te shoppen, een hapje, etc.

Volg Kitegirls Netherlands op social media, join the community en tot op het water!

Join onze Facebook community (ladies only)
Like onze Facebook pagina
Volg ons op Instagram